Πέμπτη, 24 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία-Νέα Αρχή»

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Σύγχρονη Πολιτεία» και Βασίλης Πιστικίδης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή», σε κοινή συνεδρίαση των αντιπροσωπειών των δυο δημοτικών παρατάξεων, όπου συνεκτιμήθηκε η δεινή θέση που έχει περιέλθει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου και αναλογιζόμενοι τα έργα υποδομών που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν στο τόπο μας καθώς και τα θέματα που αναζητούν λύσεις, συναποφασίσαμε να ενώσουμε τις αυτοδιοικητικές μας δυνάμεις για να πάμε μπροστά την Ραφήνα και το Πικέρμι.
Με πλήρη συναίσθηση των προκλήσεων που έχουμε μπροστά μας και συναισθανόμενοι τις ευθύνες μας,  καταθέτουμε στους πολίτες κοινή πρόταση συνδιαχείρισης των θεμάτων του τόπου μας, ζητώντας ταυτόχρονα  την στήριξή τους προκειμένου να υλοποιήσουμε έργο που αφορά:
                 την δημιουργία υποδομών
                 την αναπτυξιακή πολιτική
                 την ενίσχυση του κοινωνικού ιστού
                 την αντιμετώπιση  των προβλημάτων της καθημερινότητας
                 την προάσπιση της ποιότητας ζωής, της φυσιογνωμίας και του φυσικού περιβάλλοντος του τόπου μας
                 την οργανωτική ανασυγκρότηση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών του Δήμου
                 την ενίσχυση του παρεμβατικού ρόλου της Τ.Α. ως θεσμού άμεσης δημοκρατίας και συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Πορευόμαστε μαζί, έχοντας ως οδηγό μόνο το καλό του τόπου μας. Η συνεργασία αυτή αρχίζει με την κοινή κάθοδο ενός πραγματικά ανεξάρτητου συνδυασμού με την ονομασία  «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ- ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
Προχωρούμε σε κοινή προεκλογική εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών, λέγοντας μόνο αλήθειες και έχοντας κοινό πρόγραμμα και σχέδιο λύσεων. Προχωρούμε μπροστά με τον Βασίλη Πιστικίδη ως υποψήφιο Δήμαρχο και Δήμαρχο και για το πρώτο μισό  της δημαρχιακής θητείας και ακολούθως τον Ευάγγελο Μπουρνούς ως Δήμαρχο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.
 Δεσμευόμαστε ότι η εφαρμογή της συνδιοίκησης του δήμου θα εφαρμοστεί απαρέγκλιτα για όλη τη δημαρχιακή περίοδο, προχωρώντας μαζί, ώστε να υλοποιήσουμε τους κοινούς προγραμματικούς μας στόχους.
Η από κοινού, απόφαση μας για την συνένωση δυνάμεων έχουμε την πεποίθηση ότι  θα επιφέρει πολλαπλασιαστικά θετικά αποτελέσματα στον τόπο και στην κοινωνία μας και θα συνενώσει όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας.
Ζητούμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας γιατί γνωρίζουν ότι διαθέτουμε αυτοδιοικητική γνώση και εμπειρία, εντιμότητα και θέληση να λύσουμε ζητήματα, όραμα, σχέδιο, καθώς και διάθεση προσφοράς.
Καλούμε τους πολίτες να συνταχθούν μαζί μας, να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον της Ραφήνας και του Πικερμίου.
                                                           Με εκτίμηση
                    Βασίλης Πιστικίδης                            Ευάγγελος Μπουρνούς