Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Δήλωση εκλεγμένου Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου

Ραφήνα 26-5-2014
Οι συνεργάτες μου στη δημοτική παράταξη ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ και εγώ, ευχαριστούμε από καρδιάς τους συμπολίτες μας που μας έδωσαν μια καθαρή νίκη και μας εμπιστεύθηκαν το τιμόνι του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν με συνεχή δουλειά και αποτέλεσμα για τον τόπο μας.
Κερδήθηκε μια σημαντική αυτοδιοικητική νίκη για τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κόντρα στον στείρο παλαιοκομματισμό που μάταια προσπάθησε να επιβληθεί την εβδομάδα μεταξύ των δύο Κυριακών των εκλογών.
Στόχος παραμένει η βελτίωση της καθημερινότητας και η δρομολόγηση λύσεων στα μεγάλα ανοικτά ζητήματα -που μας απασχόλησαν την προεκλογική περίοδο- και γι αυτό απαιτείται συστράτευση όλου του δημοτικού αυτοδιοικητικού δυναμικού. Το μέλλον μας θα το χαράξουμε όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ηγεμονίες, με διαρκή διαβούλευση και διαφάνεια.
Δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια να αλλάξουμε τις πόλεις που αγαπάμε, και να γίνουν οι πόλεις που αξίζουμε.
Δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι.
Από σήμερα με συναίνεση και προγραμματισμό πρέπει να τεθούν τα θεμέλια μιας δημιουργικής πορείας τα επόμενα χρόνια. Οφείλουμε να προετοιμάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε, το αύριο για τα παιδιά μας, ώστε να είναι αυτό το αύριο τα καλύτερα τους χρόνια.
Με εκτίμηση
Βασίλης Πιστικίδης