Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Τετάρτη 28 Μαίου 2014: «Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης»


Στη Πλατεία του Πικερμίου, η διαδικτυακή ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ, και με εκπρόσωπο την Έφη Μάτσου, οργάνωσε μια μικρή γιορτή, με σκοπό να προσφέρει στήριξη και θετική σκέψη σε όλους τους πάσχοντες.
Τα μέλη της ομάδας, που είναι πλέον μια μεγάλη και όμορφη παρέα, προσέφεραν άφθονα χαμόγελα και ακόμη περισσότερες αγκαλιές, γνωρίστηκαν με τα νέα μέλη και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο rpn.gr η Έφη Μάτσου :
-Είναι γιορτή! Είναι υπενθύμιση προς όλους ότι υπάρχουμε , ζούμε, παλεύουμε κάθε μέρα κι είμαστε δυνατοί..
Το σύνθημά μας, για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα είναι «Κανείς μόνος. Ελάτε όλοι».
- Βγείτε απο τη μοναξιά σας  να γίνουμε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης.
- Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την σημερινή εκδήλωση, που είναι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, η  Α. Ξηντάρα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικερμίου, μεγάλο Super Market του Πικερμίου, ο Dj Ανδρέας Τσιουμάνης, o εικονολήπτης Ν. Σταυρόπουλος που μοντάρισε το video που θα δούμε σήμερα και όλους όσοι βοήθησαν για να προβάλλουμε την εκδήλωση. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Νέος Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης, οι Αντιδήμαρχοι Σ. Κάρλος και Π. Σπανόπουλος και ο νεοκλεγείς Δημ. Σύμβουλος Ευάγγελος Μπουρνούς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου Α. Ξηντάρα, οι Πρόεδροι του Α.Ο. Καλλιτεχνούπολης Γ. Δουβίτσας και Α.Ο. Πικερμίου Β.. Χρυσοσφαιρίδης, ο υπ. Δημ. Σύμβουλος Π. Γαβριήλ και η μεγάλη παρέα της ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ.
Πηγή: www.rpn.gr