Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013

Δημοτικές Εκλογές 2014: Ο Βασίλης Πιστικίδης στο τιμόνι του νέου συνδυασμούΒρισκόμαστε περίπου 10 μήνες πριν τις Δημοτικές Εκλογές του 2014. Η πρώτη Καλλικρατική Δημοτική περίοδος που άρχισε 1-1-2010 εκπνέει τον Μάιο του 2014 μετά από πάροδο 3,5 ετών. Έτσι, την Κυριακή 24 Μαίου 2014, θα κληθούμε να εκλέξουμε νέα διοίκηση για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, με θητεία 5 ετών ενώ ταυτόχρονα θα ψηφίσουμε και για το Ευρωκοινοβούλιο.

Στις εκλογές του 2010, η παράταξη "ΠΑΜΕ για τη Ραφήνα και το Πικέρμι", με υποψήφιο Δήμαρχο -τον επί 16 χρόνια Δήμαρχο Ραφήνας Ανδρέα Κεχαγιόγλου-  αν και βρέθηκε την Α΄ Κυριακή πρώτη στη προτίμηση των ψηφοφόρων με περίπου 43%, δεν κατάφερε την Β΄ Κυριακή να βρεθεί στο πηδάλιο του νέου καλλικρατικού Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Σήμερα η παράταξη, μετά την απόφαση του Ανδρέα Κεχαγιόγλου  να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα κλείνει τον δημοτικό-ιστορικό της κύκλο και θέτει τις βάσεις για έναν  ανεξάρτητο  συνδυασμό, με υποψήφιο Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου τον Βασίλη Πιστικίδη
Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή, το πρώτο βήμα για τη Ραφήνα και το Πικέρμι στο μέλλον.
Σε λίγο θα δημοσιευτεί το κείμενο της Ιδρυτικής Διακήρυξης της νέας παράταξης.